Malzemeler:
- 1 adet iki katlı kakaolu pasta tabanı
-1 yumurta
-2 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 200 gr labne ( 1 kutu)
- Süslemek için kakao ve pasta süsü
- İçi için bir çay tabağı donmuş meyve (frambuaz ve yabanmersini kullandım)
- Keki ıslatmak için bir bardak ılık şekersiz nescafe
Yapılışı :
Önce kekimizin alt tabanını kahve ile ıslatalım. Sonra bir tencereye süt, yumurta, un ve şekeri katıp kaynayana kadar karıştıralım. Kaynadıktan sonra ocaktan alıp içine labneyi koyalım ve mikser ile 2-3 dakika çırpalım.
Sonra kekimizin arasına kremamızdan koyalım ve meyveleri ekleyelim, üst tabanı da koyup kalan kremayı dökelim. Yarım saat soğuduktan sonra kakaosunu ve süslemesini yapabiliriz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder